BAĞIRSAK KANSERİ İÇİN DESTEKLEYİCİ KÜR-ŞİFALI OTLAR

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhUqMVRzBK7kXkJLgxAsoRcXgn8QDtFvqkAGF1E22YpwW-a3tEmopuUwzr6euh1wLx8ApozP_rbs5bJwh6dD67BNuP14hwjq0dELIiweoM_hW3wcXzEsRpvc4-836fGu6yioBxKl5a7TFnW/s1600/bagirsak.png

Orta boy üç adet patatesi soymadan (kabuğu ile birlikte) yarım litre suda ağzı kapalı olarak patatesler çatlayana kadar haşlayınız. Üç ay boyunca hergün öğlen yemeğinden bir saat önce bir buçuk su bardağı içiniz. İçilecek olan sadece ve sadece haşlama suyudur. Her defasında taze olarak hazırlanması gerekir. Haşlama esnasında su kaybı olursa, su ilave edilebilir.