VAJİNAL AKINTI İÇİN SOĞAN SUYU KÜRÜNÜ UYGULAYIN-BİTKİSEL TEDAVİ

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhTNThYWuMcJUebdvXM0lJ7CerbDaCDAtAEQhaxfo5U-QAww0bFJsEdXwNglBbmD3uH-Oo2CQvnUvMZ3DqT8MvqNiwzq2N-NaRfJb6DjzSsLNgsNpOB9y2boXNTPa4g8q4BittP1cKzishw/s1600/regl.jpg

İbrahim Saraçoğlu’nun kadınlardaki vaginal akıntıya karşı uygulanacak soğan suyu kürü tarifi :

1 orta boy beyaz soğan ( kırmızı ve mor soğan olmamalı ) 4′e bölünür. Önceden kaynatılmış olan 2 su bardağı klorsuz suya konulur ve 5 Dakika kaynatıldıktan sonra içerisine başka bir şey katmadan öğle ve akşam yemeklerinden önce 1′er bardak suyu içilir.

Soğan kürünü adet döneminde uygulamanın bir sakıncası yoktur. Ancak, etki bakımından en uygun zaman adet bitiminden en erken 7 gün sonra başlamaktır.

Kür uygulandıktan sonra 2. adetinizi görmeden 10 gün önce tekrar 5 gün veya 7 gün bu soğan suyu kürünü uygulayınız. Hamile kalmak için ise bu kürün üzerine kuru incir kürünü uygulamalısınız.

Uyarı : Bu soğan suyu kürünü 15 günden fazla uygulamayınız.

Bu kürü uygulamaya başladığınızda 2 ve 3. günden itibaren akıntılarınızın çözüldüğünü ve ne kadar fazlalaştığını hayretle göreceksiniz.

Bu kür erken menopoz , çikolata kisti, 3 cm’den küçük miyomlar, adet düzensizliği ve polikistik over şikayeti olan olan bayanlar için de mükemmel bir çözümdür ve yumurtalıklarda bulunan kisti tamamen ortadan kaldırmaktadır.