CİNDY CRAWFORD GÜZELLİK SIRRI

43 yaşındaki Cindy Crawford, genç görünme sırrını şöyle özetledi: Sütle suyu karıştırıp yüzümü bununla yıkıyorum

Cindy Crawford, genç görünme sırrını şöyle özetledi: Sütle suyu karıştırıp yüzümü bununla yıkıyorum Basit bir sır: Süt ve su!

Cindy’nin genç kalmak için estetik yaptırdığını ya da pahalı kozmetikler kullandığını sanıyorsanız çok yanıldınız. Vücudunun kendisine sunulmuş bir armağan olduğunu düşünen Cindy Crawford; gençlik sırrını şu sözlerle özetliyor:

UYKUNUZA ÖZEN GÖSTERİN

“Cildimi düzenli olarak biraz süt karıştırdığım suyla yıkıyorum. Bu işlem haftada 2 kez uygulandığı takdirde bile farkını gösteriyor. Ayrıca spor ve diyet yapmaya da özen gösteriyorum. Bol su içiyorum ve en önemlisi de uykuma dikkat ediyorum. Düzensiz bir uyku ciltteki kırışıklıkların en büyük nedenidir.”

Cindy’nin yaptığı protein diyeti

Sabah: 1 kibrit kutusu beyaz peynir, domates, salatalık
Ara: Meyve
Öğle: 2 kibrit kutusu beyaz peynir, salata
Akşam: 150 gr. tavuk, bol miktarda salata Ara: 1 porsiyon meyve

Yağlı ciltlilere özel ‘domates maskesi’

Cindy, bolca tükettiği domatesten maske yapıyor.
İşte Domates maskesi: 1 çorba kaşığı taze domates suyu ile 1 çorba kaşığı kili karıştırıp yüzünüze sürün. Kuruyuncaya kadar bekleyip ılık suyla yıkayın.

Bol miktarda tükettiği suyu titizlikle seçiyor

Günde mutlaka 1 litre su içen Cindy, Evian marka doğal su içiyor. Ünlü model, bu suyu bulamayanlara ise işlenmemiş doğal kaynak sularını öneriyor.

Gözaltı torbalarını patatesle yok ediyor

Ünlü manken, yaşlanmanın en büyük belirtisi olan gözaltı torbalarına karşı şu yola başvuruyor: Gözaltına çiğ patetes dilimleri yerleştirip yaklaşık yarım saat böyle bekliyor.

Sıkça yıkayın

Cindy Crawford, kırışıklıkların arttığı dönemde kadınların yüzünü bol miktarda sütle yıkaması gerektiğini söylüyor. Uzmanlar da; sütün kırışıklıkları önlediğini savunuyor.

Yemeklerden önce Gözaltı torbalarını patatesle yok ediyor 1 kaşık sirke için

Günde 5 öğünle beslenen Cindy Crawford, sabah, öğle ve akşam yemeklerinden önce 1 çorba kaşığı sirke içiyor. Cindy Crawford, sirke içildikten sonra yemek yenmesini gerektiğinin altını çiziyor.