Doktorların Gözden Kaçırdığı Kadınların 7 Rahatsızlığı

Bazı kadınlarda olabilen rahatsızlıklar şu şekilde baş gösterir. Her şey normal gittiği bir anda, işimiz düzgün giderken, düzenli çalışırken, stres altında kalabiliriz, ağır diyetler ve egzersizler sorunlara yol açabilir.

Yüzümüzde sivilceler ya da yaralar oluşur. Tiroit testleri yapılabilir. Doktorlar bu durumda geçmesi için beklememiz gerektiğini söyler. Bu şekilde üst üste sonuç alamayan kişiler çaresiz kalır. Kimi kadınlarda bu sorun, ultrasonla belli olabilir, yumurtalıklarda kist olabilir.

Hormonal bir bozukluk olabilir. Bu semptomlar ise, düzensiz periyotlar, kısırlık, obezite ve beyin bulanıklığıdır.

Jinekologlar, metformin ilacını verirler bu rahatlatıcıdır. Bazı kadınlarda semptomlar 10 yıl öncesinde bile kendini göstermiştir, 10 yıl sonra rahatsızlıklar ortaya çıkabilir. İmmunal sistemimiz atağa geçmekte ve immunal hastalıklara yol açmaktadır.

Bir çok araştırma ve deneyime göre ise kadınlar kendi aralarında bunun analiz ve toplantılarını yaparak fikir alışverişinde bulunmalıdır. Kendini güçlü hissetmeli ve konu hakkında bilgilendirmelidir. Hastalıkların, isimlerini, risk faktörlerini, belirtilerini, tedavi şekillerini öğrenmelidir.